Na těchto stránkách využíváme cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich využitím. Zjistit více

On-line výuka v době Covidové

04.05.2021

Koronavirová situace zamíchala plány nejednoho z nás. S novou situací jsme se museli poprat i u nás v Jazykové škole SPOKEN. Kvůli karanténě jsme nejednou museli prakticky ze dne na den uzavřít naši jazykovou školu v Šumperku, a přejít výhradně na on-line výuku jazyků.

Pustili jsme se do toho s opravdovou vervou a výsledky naší pilné práce na sebe nenechaly dlouho čekat. Celá řada dosavadních klientů byla s novou alternativou výuky jazyků více než spokojena. Dali jsme si totiž záležet, aby například i díky interaktivní tabuli lekce neztratily ani kousíček ze své původní kvality. Našla se taky celá řada nových klientů, kteří se rozhodli zpříjemnit si těžké časy na našich on-line hodinách anglické nebo španělské konverzace.

Některým z našich klientů se on-line výuka zalíbila dokonce natolik, že v ní chtějí pokračovat i nadále. Oceňují zejména možnost být v pohodlí svého domova či kdykoliv jinde na světě, a přitom nevynechat jedinou možnost se s námi vzdělávat v cizích jazycích. I to je známka toho, že jsme z kvality našich jazykových kurzů neslevili ani o píď.

Děkujeme, že jste nám i v této nelehké době zůstali věrní a těšíme se, až si s vámi opět budeme moci potřást rukou.